Auti-Biografie deel 1: Sandwichkind

Half december 2021 was het eindelijk zo ver! Mijn aller eerste boek en wel een boek over mijn jeugd. Het neemt de lezer mee in mijn wereld en mijn zoektocht naar mezelf. Het beschrijft met name de struggels met het sociale leven, mijn diagnose Autisme/Asperge en mijn zo nu en dan lastige schooltijd. Maar ook de leuke dingen als mijn hechte vriendenclubje op de middelbare school, de vakanties en nog veel meer komen aan bod. Het heeft de toepasselijke naam 'Auti-Biografie deel 1: Sandwichkind' gekregen. Voorlopig is dit boek, vanwege de vele persoonlijke verhalen, enkel voor mijn inner circle beschikbaar, maar wie weet ga ik hem in de toekomst ooit nog eens herschrijven zodat deze ook voor een breder publiek toegankelijk is!

ReageerCopyright 2023 JR Design & Photography ©  All Rights Reserved